QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 28 d’octubre del 2010

XIX MARXA RASOS DE PEGUERA-MANRESA

El passat dissabte 23 d’Octubre es va celebrar la 19a Marxa Rasos de Peguera-Manresa de 80 km i 3600 m de desnivell.

Tres-centes persones estaven congregades a la meta a 1836 m d’alçada.

I el nostre ultra-corredor, Joan Iniesta, no es va voler perdre la seva dinovena marxa de la temporada.

A les 11 del matí es va donar el tret de sortida. El recorregut era molt atractiu: passant per fagedes, rierols i unes vistes magnífiques. A l’arribar al km 50 ja es va fer de nit, i calia encendre el frontal. La nit va ser fresca però molt tranquil•la.

El Joan va arribar a meta, juntament amb l’Albert i la Tània, els seus amics de fatigues, amb un temps de 16 hores i 5 minuts.

Ara, està a un pas d’aconseguir el seu segon repte: el proper 7 de novembre es celebrarà l’última marxa puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència, per tan, si l’acaba, completarà les 20 marxes que engloba aquesta competició i obtindrà la màxima puntuació.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute