QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 27 de juliol del 2010

4ª CURSA DE CAPAFONTS-ERMITA DE BARRULLES

Diumenge 25 de juliol, i ja essent la 4ª edició, es va celebrar la cursa de Capafonts-Ermita de Barrulles. I com cada any, retent homenatge a la malaurada Sònia Pifarré, filla d’aquesta població.

La cursa, amb 9300 metres de distància i 350 m de desnivell, prometia ser rapidíssima.

Cal dir que aquesta era la 5ena prova puntuable pel Circuit de curses del Baix Camp, i per això va aplegar a tots els seus habituals seguidors, així com molts d’altres corredors que no es van voler perdre la seva peculiar “visita-flash” a l’ermita de Barrulles.

Els amics de Tretzesports, van aplegar-nos a tots puntualment a les 9’30h per donar la sortida.

L’inici va estar marcat per un imponent ritme on diversos corredors van anar alternant les posicions capdavanteres fins que el corredor del CA Montblanc, Sergi Casas, va decidir imposar el seu propi ritme, aferrant-se fins al final a la primera posició.

De prop el van seguir Jordi Toda (FACVAC), Pedro Ortega i Víctor Gonzàlez (CA Tarragona), així com Jordi Pàmies i Biel Secall del BORGES TRAIL.

El recorregut anava per pistes i camins que alternaven pujades i baixades que obligaven als corredors a canviar el ritme contínuament. Només un petit tram de sender ens endinsava al magnífic bosc de la cara sud de la Serra de Prades.

Poc a poc, Casas va anar prenent més avantatge als seus perseguidors, mentre que per darrera Toda i Ortega intentaven no perdre el seu lloc de podi. Gonzàlez va afluixar lleugerament permetent a Pàmies situar-se momentàniament en 4a posició. Llavors un corredor també força conegut, Abdul Jalal (FACVAC), va anar augmentant el ritme fins a superar Gonzàlez i Pàmies, i situar-se ben a prop d’Ortega.

Secall, per la seva banda també va intentar buscar “la roda” de Gonzàlez per intentar situar-se en 6è lloc.

Un final amb baixada fins ben bé al peu de Capafonts i la posterior ascensió a la part alta del poble, deixava les posicions igual que fins al moment:

victòria còmoda de Casas, seguit de Toda a més d’un minut, i per darrera una lluita final per la 3era posició entre Ortega i Jalal.

Pàmies va arribar 5è a més de 2 minuts, i un flamant Biel Secall aconseguia una boníssima 7ena posició.

Els altres corredors del BORGES TRAIL, Tavi Fossas i Xavi Prim, recentment recuperat d’una important lesió i fent una cursa més conservadora van entrar en 22ena i 23ena posicions respectivament.

A l’arribada, esmorzar, refrigeri, sorteig de material, i per qui volia, un bon banyet a la piscina de Capafonts, en un magnífic dia assolellat, però sense la intensa calor d’anteriors edicions.

Agrair l’esforç de TRETZESPORTS per tal de mantenir viu el Circuit del Baix Camp, i oferir-nos bones curses a les diferents poblacions del Baix Camp.