QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 2 de juny del 2010

VII MARXA DE RESISTENCIA DELS 7 CIMS

Diumenge 30 de maig es celebrava la VII Marxa de Resistencia “Els 7 Cims”, de 60 km i 5000 m de desnivell. El representant del Borges Trail era en Joan Iniesta.

Sis-centes persones estaven congregades a Torrelles de Foix a les 6:30 del matí, on es va donar el tret de sortida.

Es va anar en direcció al primer cim, el Capívell, tot seguit i a poca distancia, el segon cim: l’Àliga. Baixant per un senderó molt curt, van anar a buscar una de les pujades més fortes, al cim del Montmell. D’aquí es va baixar per un senderó molt tècnic per després pujar fins al cim del Montagut (km 34). El cinquè cim, Formigosa, el Solanes (el sisè), i el Castellar (el setè), es van assolir tot planejant el terreny.

A partir d’aquí tot baixada fins a tornar a la població de Torrelles de Foix, on Joan Iniesta entra amb un temps de 9 hores i 7 minuts, mantenint-se en tercera posició de la provisional classificació general de Caminades de Resistència.

més info  i fotografies a: http://www.cep.cat/activitats/49-competicions-circuits-raquetes/430-vii-marxa-de-resistauncia-a7-cimsa.html
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute