QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 12 de maig del 2010

CURSA DE L'ALBA. COLLBATÓ

Aquest passat diumenge es va disputar a Collbató la cursa de l’Alba, una de les més clàssiques al nostre país. Amb la d’aquest any ja en van XXIII edicions, i els més de quatre-cents inscrits donen argument al èxit del certamen. De fet és tot un plaer poder córrer per paratges tan impressionants i emblemàtics.

A les 08:30, hora d’inici de la cursa el dia no pintava massa bé, encara que els esperits de la muntanya foren benevolents i el matí va aguantar, això Sí, els núvols i la boira no ens van permetre gaudir de les fantàstiques vistes que hi han els dies clars.

El traçat va sortir de les piscines del poble, el parell de km de pla i la pujada per la carretera de les coves del Salnitre van permetre que el pilot s’estirés i enfilés la pujada al Pla de Sant Miquel. D’allí una baixada ens duria fins al Monestir, seguidament la pujada per les temudes escales dels francesos, el pla dels Ocells, l’ermita de Sant Jeroni i cim (1236m). Una vegada dalt el més dur ja havia passat i pràcticament tot el que quedava seria de baixada.

Ara bé, el descens no fou del tot senzill. La pluja del dia anterior el feia bastant perillós, ja que la roca mullada relliscava molt.

Javi Delgado fou el guanyador en la categoria masculina, en aquesta els primers llocs estarien molt ajustats. Núria Picas o faria en la femenina, aquí el domini seria més remarcat.

Per part del Borges trail, l’únic representant que va anar-hi fou en Ramon Barceló, que a mida que van passant curses va retrobant-se amb millors sensacions i més confiança en les baixades (de mica en mica va oblidant l’ensurt i els quatre punts de sutura de la cursa de l’any passat a Tivissa), el 28è lloc de la general aconseguit fou prou meritori, vist el gran nivell que hi ha aquesta temporada.

Classificacions :

Homes
1 JAVI DELGADO 1:59:34 1erVETERÀ SPIRIDON

2 VÍCTOR TUDELA 2:00:39 1er SÈNIOR CORRER A GELI

3 ROBERT GUILERA 2:01:14 2on SÈNIOR ACE BOMBERS B

4 J.LLUÍS RUBIO 2:01:34 00:05:03 2on VETERÀ M CE. BEGUES

- - - -

28 RAMON BARCELÓ 2:16:58 00:05:42 6è VETERÀ BORGES TRAIL


Dones
1 NÚRIA PICAS 2:22:12 1era SENIOR F

2 OLGA GASSET 2:32:14 1era VETERANA F

3 MONTSERRAT MORELL 2:41:17 00:06:43 2ona SENIOR F

Tots els resultats els trobareu a:
http://www.thunar.com/thunar/arxius/ALBA.pdf

3 comentaris:

BORGES TRAIL ha dit...

ànims Ra, que cada cop veus el podi més aprop!!

Joan Iniesta ha dit...

Molt bé Ramón!!Vas molt bé i aviat podi!!

Biel ha dit...

Santa paraula Ramon: amb el nivell que hi ha aquest any a tot arreu la teva classificació és molt meritòria, sobretot en veterans, només cal veure que dels quatre primers hi ha dos vetes amb el vencedor inclòs!!
Ànimuuuuuuu!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute