QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 de març del 2010

XI MARXA DELS CASTELLS DE LA SEGARRA

El passat diumenge 7 de març es donava el tret de sortida de la Copa Catalana de Caminades de Resistència amb la XI Marxa dels Castells de la Segarra de 54 km.


Joan Iniesta, integrant del Borges Trail es presentava a les 7 del matí a la sortida amb un total de 1690 participants.

Es va donar un tomb pel poble i després es va agafar una pista de terra. En Joan va començar corrent sense parar. Va arribar al km 30 amb un temps de 3 hores. Però en aquest punt, per problemes físics, es va veure obligat a acabar la marxa caminant, ja que l’objectiu era entrar dins de les hores marcades (12 hores) per poder puntuar.

Així doncs, va acabar en 257è lloc amb un temps de 7 hores i 34 minuts, sumant així els 7 primers punts de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

A l’arribada molt de menjar, un regalet com a classificat i esperar la próxima caminada que serà el pròxim 27 de març a la VII Marxa de La Selva del Camp-Muntanyes de Prades amb un total de 67.5km

3 comentaris:

Ramon B. ha dit...

Molt bé Joanet, feia dies que no et veiem pel blog, benvingut.

Biel ha dit...

Molt bé Iniesteeee!! Ànims que ets el nostre caminador oficial!

Joan Iniesta ha dit...

Moltes gràcies!!! La pròxima serà millor!!!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute