QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 8 de febrer del 2010

EL BORGES TRAIL S'ESTRENA AL TRAIL BLANCH D'AX LES THERMES

Era la primera de l’any i com no podia ser d’un altra manera els tres corredors: Ramon, Jordi i Carles, es van desplaçar a Ax les Thermes (França), per participar al Trail Blanc, que com ja us podeu pensar si es diu blanc deu ser per alguna cosa...

El diumenge 24 a les 7:30 del matí 235 corredors (la majoria francesos i també alguns catalans) ja estaven a punt per iniciar aquest trail, reduït a 35 kms, dels 50 original,s per garantir la seguretat en el recorregut.

Encara de nit i amb l’ajuda dels frontals es va donar la sortida. El ritme inicial per acabar d’escalfar el cos va ser força animat durant els primers quilòmetres planers, cosa que va permetre estirar el grup i així cadascú trobava la seva posició.

Tot i que al principi la neu semblava que no existia, a mesura que s’anava fent de dia i de que les pujades ja acaloraven als corredors, la neu ja era més abundant i fins i tot en algun tram és feia difícil córrer.

Tot i això els tres corredors del renovat equip, que iniciava la temporada amb un nou patrocinador: BORGES, van començar a un bon ritme, tot i ser la primera cursa de l’any, i on la preparació encara no està al 100% ( sort de les últimes nevades a casa nostra, ja que ens van anar perfectes per preparar aquesta cursa) tots anaven disposats a donar el màxim de cada un.

En Jordi va sortir amb el gran grup, avançant corredors fins a trobar un bon lloc, situant-se entre els 25 primers, però la intensa pujada per neu dura i molt lliscant no permetia errades, i calia guardar forces per quan el terreny fos més favorable. La situació va canviar quan ens va trobar amb els corredors de la cursa de 23 kms, que passaven pel mateix tram, els avançaments eren molt dificultosos, i és formaven taps en els senders. Això va fer ralentitzar-lo massa. Ja cap al final, va poder recuperar algunes posicions, en el llarg descens, on la neu anava minvant i es podia córrer més ràpid.

En Ramon una mica més retardat va disputar una cursa conservadora de principi a fi, gaudint dels paratges de l’Ariege, als Pirineus francesos, i d’aquesta nova experiència que representava córrer per un nou terreny, on la neu ho feia tot més complicat i divertit alhora.

I finalment en Carles sortint a un ritme més lent però constant va anar tota la cursa de menys a més però quan ja falta poc per acabar ( uns 6kms), una caiguda en una baixada on es va torçar un turmell li va fer perdre bastant de temps, però les ganes d’acabar el varen fer continuar, tot i que el dolor cada vegada era més fort. Tot i arribar bastant tocat ( com es pot comprovar a les fotos) va poder finalitzar la cursa.

D’altra banda aprofitarem per saludar al nostre amic Toni Calderón, que fou un dels col•legues de la Catalunya sud que varem trobar-nos per aquestes terres.

En acabar, els 3 corredors es dirigiren cap Andorra on desprès d’un bon dinar els esperava una sessió d’Spa (gentilesa d’Sporthotels de Soldeu i del nostre mànager en Kabreti), on van poder fer una recuperació activa que els va deixar com nous.

CLASSIFICACIONS

1- Eduard Barceló: 4h 02’ 25’’

2- Christophe Bassons 4h 04’ 39’’

3- Antoine Guillon 4h07’ 47’’
--------------------------------------------
22- Jordi Pàmies 4h 45’ 55’’

Toni Calderón......

61- Ramon Barceló 5h 20’ 45’’

90- Carles Martí 5h 36’ 44’’

Més informació: http://www.trailblanch.org/TRAIL_BLANCH_WEB/

MÉS FOTOS...



TRAIL BLANCH 2010


Agraïr el suport de BORGES, FBI (Francesc Barceló Instal.lacions), INPEMA C.B. (electricitat-fontaneria i calefacció. Montbrió del Camp i Colldejou), AAEET-Valls i MONFISIOCENTRE (Montblanc).

1 comentaris:

Split Gravel ha dit...

EIII !!! AIXÍ M´AGRADA QUE HI TORNEU AMB FORÇA !!!
ESPERO QUE COMPLIU ELS VOSTRES REPTES I ENCARA QUE AQUEST ANY NO HI HAURÀ PATROCINI DEL "XIXO" US SEGUIRÉ COM ABANS, I A VEURE SI COINCIDIM PER ENTRENAR ALGUN DIA EN BTT.
SALUT A TOTS!!!
NOHISOMMAI

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute